Elsats & Dragkrok

Vad är standard Universal Elsats Kit: S7
Det är den enklaste Elsats Kit och den funkar till flesta bilar, men du måste skarva i kablarna för att montera och koppla dem själv. Behöver ej programmering.Den kräver ingen omprogrammering utan fungerar direkt efter installation.


Vad är en Standard Universal Canbus-anpassad Elsats Kit: N7
Några av de moderna bilar efter år 2002 har glödlampa kontroll som informerar föraren om eventuella lampor som inte fungerar.Den kräver ingen omprogrammering på verkstad utan fungerar direkt efter installation.men du måste skarva i kablarna för att montera och koppla de.

Om du inte vill ha elsatsen så går det bra,vi kan sälja bara dragkroken till dig,mejla oss isåfall innan köpet.

Parkeringssensor:

Elsats kit N7 fungerar med backsensor / parkeringssensor,automatisk urkoppling när man har släpet påkopplat,instruktioner finns på schemat,elsatsen måste kopplas rätt för att det ska fungera,vi rekommenderar att elektriker utför elkoppling. På en del bilmärken går att stänga av sensor inne i bilen det ska finnas knapp inne i bilen.

Specifik Elsats Kit:
Specifik Elsats kit är tillägnad speciellt till en bil och du behöver inte göra så många justeringar av kablarna som med standard Universal Elsats kit men du måste ta bilen till Märkesverkstad för att programmera om bilens dator. Vi säljer inte den typen av Elsats.Specifka elsats kostar tre gånger mer än universal elsats plus att man måste programmera bilens dator hos märkesverkstad vilket kostar pengar,man sparar ca 2000kr med universal elsats.


Alla våra dragkrokar Typ testats av EU-förordningar och tillverkas i Europa i en av de största dragkrok tillverkare med över 35 års erfarenhet.Alla våra dragkrokar är EU-typgodkända och vi säljer endast EU-typgodkända dragkrokar,det innebär alla dragkrokar köpta hos oss kräver ingen besiktning,godkänd direkt efter montage.

Registreringsbesiktning:
Alla våra dragkrokar är EU-Typgodkänd (CE-Märkt),
detta innebär att bilen behöver inte genomgå en registreringsbesiktning.

Dragkrok:
Dragkrok passar endast bilar med standard stötfångare och avgassystem och kommer inte passa någon sport / tuning stötfångare och avgassystem och bil med ett avgasrör i mitten av stötfångaren och bilar med dubbla slutrör.

Om du är osäker på något eller undrar över något så tveka inte att höra av dig,vi hjälper dig mer än gärna med frågor som du har till oss.